Familieterapi · Parterapi · Individuel psykoterapi

Familieterapi

Familieterapi kan foregå både med og uden børns deltagelse. Aftale om samtale med eller uden børn sker ved tidsbestilling.
Som familieterapeut er det min opgave at styre samtalen, og sørge for at alle får taletid. Jeg vil støtte hver især i at tale fra hjertet om den udfordring, som der bedes om hjælp til. Små børn deltager i samtalen ved deres blotte tilstedeværelse. De må gøre, og sige hvad de har lyst til.
I min familieterapi arbejder forældre med at se, høre og forstå deres barns behov og samtidig blive klar over, hvad de kan gøre for at hjælpe deres barn. 
Familier med større eller voksne børn kan hos mig få hjælp til, at snakke med hinanden om problemer som udfordrer de trygge og udviklende relationer.
En samtale omhandler altid en typisk og aktuel situation, som opleves udfordrende. 

1 session: 90 minutter

Parterapi

Parterapi hos mig går ud på at hjælpe par med at tale sammen om problemer som spænder ben for den gode relation. Jeg kan hjælpe jer med at stå fast i jer selv, samtidig med at I holder kontakten med hinanden i situationen. Det kan være svært, men alt kan læres. Jeg kan støtte Jer i at tale med hinanden om jeres problem. 
En samtale omhandler altid en typisk og aktuel situation, som opleves udfordrende.   

1 session: 60 minutter 


Individuel psykoterapi

Individuel psykoterapi hos mig går ud på, at jeg hjælper klienten med at lytte til egne følelser. Følelser viser os vej. Mange mennesker kan blive bedre til at lytte til sine følelser. Det kan blive svært at træffe gode beslutninger, hvis man ikke lytter til sine følelser. Når vi lytter til vores følelser, er vi bedre til stå fast i os selv, og derved kan vi bedre mærke hvad vi vil. God selvfølelse baner vejen gode relationer til andre, som vi holder af, og gerne vil være sammen med. 
En samtale omhandler altid en typisk og aktuel situation, som opleves udfordrende. 

1 session: 60 minutter

Jeg har i en årrække haft fornøjelse af egenterapi hos den samme psykolog, som har speciale i psykoterapi. Jeg arbejder oplevelsesorienteret. Jeg modtager supervison.